Wie zijn wij?

Gijs Dakbedekkingen is een jong en energiek dakbedekkersbedrijf, dat is opgericht door Gijs van der Ploeg. Gijs is 30 jaar en heeft na het afronden van zijn Voortgezette Opleiding Dakdekker (beter bekend als Voorman opleiding), zich bezig gaan houden met het dakbedekkersvak. In 2005 is hij voor zichzelf begonnen met het bedrijf GéCé Dakwerken, maar na 8 jaar heeft hij gemerkt GéCé Dakwerken te zijn ontgroeid. Samen met Ricardo Gros, leerling dakbedekker, vormen zij nu samen Gijs Dakbedekkingen.

Ricardo is 23 jaar en geniet momenteel van een Dakbedekkersopleiding bij Gijs Dakbedekkingen; praktijk is in dit vak immers de beste leerschool. Ricardo is een ijverige leergierige leerling. In de afgelopen jaren heeft hij, mede door de verschillende locaties, werkzaamheden en uiteen lopende projecten, veel vakkennis opgebouwd.

Zowel Gijs als Ricardo zijn in het bezit van VCA-veiligheidscertificaten en houden deze normen tijdens de werkzaamheden dan ook nauwlettend in het oog.

Samen vormen zij het koppel voor een perfect dak. Bent u op zoek naar een jonge, energieke en betrouwbare ploeg vaklieden, die passie hebben voor hun vak, dan heeft u ze nu gevonden!